🧑🏻‍🏫🏫 EL CENTRE DE FORMACIÓ DE PERSONES ADULTES DE CANALS COMPTARÀ AQUEST CURS AMB LA TOTALITAT DEL PROFESSORAT AMB EL 100% DE DEDICACIÓ COBERTA.

➡️ La plantilla de l'escola d'adults, comptarà aquest curs 2021-22 amb la totalitat del planter del claustre de professorat, qui a més a més estarà al 100% de dedicació d'hores. Aquesta última circumstància no es donava des de fa uns deu anys aproximadament.

➡️ Amb açò han quedat ateses les necessitats que des del centre es demandaven. Les/els nous docents que s'incorporen són, Pedro García, mestre de primària, depenent de la Conselleria d'Educació, Ana Argente, biotecnòloga, professora de secundària, i Miriam Estrela, mestra de primària, contractades ambdues per l'Ajuntament de Canals.

➡️ Com a novetat, i gràcies a la incorporació d'aquest nou professorat, s'ha pogut ampliar el nombre de classes d'informàtica fins a tres nivells: iniciació, intermedi i avançat.

🗣 La directora del centre Fina García assenyalava que "per primera vegada en molts anys tindrem una plantilla de professorat a temps complet, açò suposa millorar l'oferta formativa en quantitat i qualitat."

👉🏼 Des dels seus inicis, en 1986, l'escola representa un bé fonamental en l'educació adulta del poble de Canals. Des de l'actual Equip de Govern es treballa perquè així puga seguir sent, sostenint amb fermesa l'escola pública i la formació de qualitat.

#AjuntamentdeCanals
CMFPA Canals

Professorat 21-22

Buenos días!

Estamos a punto  de comenzar un curso nuevo, ya lo tenemos casi todo preparado para que el día 19 de septiembre os abramos las puertas. Aún podéis matricularos, si no lo habéis hecho, hasta el 15 de septiembre, y en caso de quedar plazas libres se ampliará el plazo de matrícula. Si aún no tenéis claro en qué os queréis matricular, consultad a la web la oferta formativa. A continuación os pasamos el horario general de los cursos y de cada grup en concreto.

Para más información podéis llamar al 673 427 298 o enviarnos un correo a cEsta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.