Fina Garcia ha estat l’encarregada de l’organització de la biblioteca del centre així com de preparar les activitats d’animació lectora del curs. Volem oferir un servici al nostre alumnat perquè puga fer ús del material de què disposem i d'utilitzar l’espai com a sala d’estudi. La inaguració va tindre lloc a la primera planta del primer edifici el 24 d'octubre a les 18:30.

Vam Gaudir de la presència de Regina Salazar, la bibliotecària de la Biblioteca Municipal de Canals, amb qui hem col.laborat altres vegades.

 

🧑🏻‍🏫🏫 EL CENTRE DE FORMACIÓ DE PERSONES ADULTES DE CANALS COMPTARÀ AQUEST CURS AMB LA TOTALITAT DEL PROFESSORAT AMB EL 100% DE DEDICACIÓ COBERTA.

➡️ La plantilla de l'escola d'adults, comptarà aquest curs 2021-22 amb la totalitat del planter del claustre de professorat, qui a més a més estarà al 100% de dedicació d'hores. Aquesta última circumstància no es donava des de fa uns deu anys aproximadament.

➡️ Amb açò han quedat ateses les necessitats que des del centre es demandaven. Les/els nous docents que s'incorporen són, Pedro García, mestre de primària, depenent de la Conselleria d'Educació, Ana Argente, biotecnòloga, professora de secundària, i Miriam Estrela, mestra de primària, contractades ambdues per l'Ajuntament de Canals.

➡️ Com a novetat, i gràcies a la incorporació d'aquest nou professorat, s'ha pogut ampliar el nombre de classes d'informàtica fins a tres nivells: iniciació, intermedi i avançat.

🗣 La directora del centre Fina García assenyalava que "per primera vegada en molts anys tindrem una plantilla de professorat a temps complet, açò suposa millorar l'oferta formativa en quantitat i qualitat."

👉🏼 Des dels seus inicis, en 1986, l'escola representa un bé fonamental en l'educació adulta del poble de Canals. Des de l'actual Equip de Govern es treballa perquè així puga seguir sent, sostenint amb fermesa l'escola pública i la formació de qualitat.

#AjuntamentdeCanals
CMFPA Canals

Professorat 21-22

Bon dia!

Estem a punt de començar un curs nou, ja ho tenim tot quasi a punt perquè el dia 19 de setembre vos obrim les portes. Encara podeu matricular-vos si no ho heu fet fins el 15 de setembre i en cas de quedar places lliures es podria ampliar el termini de matrícula, Si encara no teniu clar en què vos voleu matricular, a la web podeu consultar l'oferta formativa. A continuació vos passem l'horari general dels cursos i de cada grup en concret.

Per a qualsevol informació podeu telefonar al 673 427 298 o enviar-nos un correu a cAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.